Köpinformation

Nöjd kundgaranti
För att fullt förstå storheten i Shirtfriend behöver den upplevas. Alla nya kunder får därför FRI RETUR i 60 dagar – oavsett hur mycket tröjan är använd! Inte nog med det. Vi skickar även med en returfraktsedel så att det blir riktigt smidigt att skicka tillbaka din Shirtfriend om du mot förmodan inte är helnöjd. Så fort vi har fått tillbaka tröjan sätter vi tillbaka dina pengar. Enkelt och tryggt!

 
Fri frakt över 500 kr
Det är alltid fri frakt inom Sverige när du köper för över 500 kr. För beställningar under 500 kr blir frakten 39 kr. För paket utanför Sverige tillkommer Postens avgifter samt ev tullklarering (utanför EU).

 
Säker betalning
Hos oss kan du betala med svenska kort utställda av VISA/Mastercard. Vi använder en betalningslösning från Stripe som gör det snabbt och enkelt att betala med kort. Det funkar också att betala med Paypal. Bra va?

Samtliga priser visas i SEK inklusive moms på 25%.

 
Leveransinfo
Vi skickar din beställning så fort vi kan. Oftast betyder det senast dagen efter. Har vi inte skickat den inom 5 dagar skäms vi något oerhört! Då är det läge att klaga. Skicka ett argt mail till hej@shirtfriend.se

Shirtfriend skickas med PostNords varubrev. Det innebär att du får ett SMS (om du lämnat telefonnummer) eller ett mail (om du inte lämnat telefonnummer) när dina favoritplaggs nya bästa kompisar finns att hämta ut hos ditt närmaste ombud.

 
Ändra eller ångra beställning
Kan göras så länge ordern inte levererats. Eftersom vi vill ge dig bästa möjliga service, skickar vi ordern så snabbt som möjligt från oss. Så om du vill ändra något – var snabb!
 
Retur och byten
Du kan närsom helst inom 60 dagar skicka tillbaka din undertröja om du inte är nöjd. Vi vill bara ha nöjda skjortor på vår kundlista!

Returadress:
We are Linch AB
Pökan Stigstaholm
543 93

Mail: hej@shirtfriend.se

För att du ska kunna skicka tillbaka undertröjan behöver vi ett ordernummer från dig samt anledningen till att du och din skjorta inte gillar undertröjan. Så vi kan lägga ännu mer krut på att bli bättre!

Om det inte är något direkt fel på undertröjan eller att det är vi som har gjort ett misstag så får du stå för returfrakten själv.

 
Sekretess
Vi sparar uppgifter för att tjäna dig, men ger aldrig ut till tredje part.