Om oss

Hej!

Jag heter Linus och är grundare och idégivare till Shirtfriend – världens bästa undertröja! Kul att du har hittat hit!

Ett vardagligt problem för mig var synliga svett- och deodorantfläckar på mina skjortor. Risken för svettfläckar gjorde mig obekväm och de förstörde mina skjortor. Jag testade allt från Absolut Torr till egensydda undertröjor. Inget funkade.

De egensydda undertröjorna funkade minst dåligt. De kunde designas för att inte synas under skjortan. Problemen med komfort och hygien kvarstod dock. Materialet i tröjorna var inte heller anpassat för den funktion jag var ute efter.

Jag tog hjälp av Charlotte och läste på om material och hittade bambu. Helt perfekt för en undertröja. Antibakteriellt, svalt, skönt, luktfritt, transporterar inte vidare fukt med mera. Vilken grej! Ett företag i Estland  kunde sy upp tröjor i bambu enligt vår egna design. Vi tog en chansning och köpte in minsta möjliga kvantitet (vilket ändå var mycket), startade en webbshop och hoppades att fler skulle uppskatta den fantastiska undertröjan.

Jag är otroligt glad över att kunna erbjuda en undertröja som jag är stolt över och kan stå bakom till 100%. Den löser inga världsproblem men ger en lösning på ett störande vardagsproblem.

Ta upp kampen mot svett- och deofläckar – skydda dina skjortor!

Passion
Shirtfriend har en passion – att vara skjortans (pikéns eller snygg T-shirtens) bästa vän! Bakgrunden till passionen är mångåriga försök att hitta möjliga lösningar på ett självupplevt problem med svett- och deodorantfläckar. Så vi vet vad vi pratar om!
Undertröjan är utvecklad, designad och skräddarsydd för att kunna förverkliga passionen. När favoritplagget mår bra är Shirtfriend lycklig. Skjortans bärare kommer…
… bli mer bekväm
… slippa oroa sig för pinsamma svett- och deoderantfläckar
… undvika svettlukt
… kunna ha samma skjorta flera gånger utan att tvätta

Fokus
Hur många fokuserar på just undertröjor och svettproblemet? Inte så många. De flesta större drakarna erbjuder en vanlig bomulls-T-shirt i förbifarten och har tusentals andra produkter som de jobbar med. Vi funkar inte så. Vi fokuserar. För din skull. För att vi ska ta fram så grymma grejer det bara går! Eftersom vi är så fokuserade kan vi bry oss om alla små delar, från att tillverkaren ska vara schysst mot personalen till exakt hur djup v-ringningen på undertröjan ska vara. Vi tar hand om allt så du kan slappna av och bara njuta, det är vår vision!
Shirtfriend tar upp striden mot svett- och deoderantfläckar utan att behöva tumma på stil eller bekvämlighet. Låt aldrig mer din look förstöras av pinsamma fläckar eller fula bomullströjor som syns under din skjorta!

Omsorg för miljön
Vår passion inkluderar även att kunna bidra till vår omvärld genom miljövänliga val och schysst produktion. Bambu, materialet som Shirtfriends undertröjor är producerade av, är miljövänligt och produceras med långsiktig hållbarhet.