Filtrera

Visar alla 7 resultat

 • Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Undertröja, kortärmad, rundringad
  Det givna valen för alla som trivs bäst i rundringat. Fungerar också utmärkt under genomskinliga skjortor som knäpps hela vägen upp eller genomskinliga T-shirts/tröjor som är rundringade. Använd då gärna en kavaj eller liknande för att det inte ska synas en T-shirtkant vid biceps. Annars rekommenderar vi istället vår långärmade undertröja. Hursomhelst, ytterligare en fantastisk vän till såväl dig själv som dina kläder!

  Undertröja, kortärmad, rundringad

  349.00 kr
 • Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Undertröja, kortärmad, V-ringad

  Storsäljaren och instegsmodellen bland våra undertröjor. Ett basplagg för alla seriösa garderober. Den v-ringade kortärmade T-shirten i lyxig bambu passar bra under de flesta plagg som inte är genomskinliga. Ha den under din skjorta, piké, tröja eller snygga T-shirt. En fantastisk vän till såväl dig själv som dina kläder!

  Undertröja, kortärmad, V-ringad

  349.00 kr
 • Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Undertröja, långärmad, rundringad

  Grundarens favorit. Var hittar du annars en undertröja som du kan ha under en vit skjorta som du knäpper upp till halsen och bär utan kavaj eller cardigan utanpå? En kortärmad tröja ger synliga kanter vi biceps och en v-ringad ger synliga kanter på bröstet. Den här undertröjan är lösningen! På kontoret, på bröllopet eller vid vilket annat tillfälle som helst då du vill ha en ljus skjorta som är lite genomskinlig men ändå skydda dig från svett- och deofläckar utan att undertröjan ska synas. Med den här undertröjan i garderoben är du ett proffs som uppenbarligen vet hur man tar hand om sig själv och sina kläder. Grattis! Förresten, är du orolig för att bli för varm med undertröjan? Materialet i Shirtfriends undertröjor är naturligt tempererande och känns sval när du är varm och tvärt om. Magiskt!

  Undertröja, långärmad, rundringad

  349.00 kr
 • Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Undertröja, långärmad, V-ringad
  En oerhört genomtänkt undertröja som skiljer amatörerna från proffsen. Långärmade undertröjor används när du har genomskinliga skjortor. För inte vill du se ut som de amerikanska politikerna i serien House of Cards?! En ärmkant från en T-shirt som syns genom skjortan sänker vilken outfit som helst. När du har ett genomskinligt plagg blir halsringningen ännu viktigare. Den V-ringade modellen är anpassad för att följa skjortans linjer om du har den ledigt uppknäppt och visar lite bröst. Det här är en sann vän till alla genomskinliga skjortor som får en helt annan möjlighet att hamna i rampljuset! Förresten, är du orolig för att bli för varm med undertröjan? Materialet i Shirtfriends undertröjor är naturligt tempererande och känns sval när du är varm och tvärt om. Magiskt!

  Undertröja, långärmad, V-ringad

  349.00 kr
 • Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Undertröja, ärmlös, rundringad

  Det uppenbara måste sägas, en ärmlös undertröja skyddar inte mot svettfläckar under armarna. Däremot skyddar den mot rygg- och bröstsvett. Men mer viktigt, den är superskön att ha på sig! Skjortor och snygga tröjor kan vara osköna att ha direkt mot huden. Sträva, stickiga, kalla, allergiframkallande mm. Eller kanske vill du dölja ditt manliga bröst- och rygghår under ett genomskinligt plagg? Då kommer en ärmlös undertröja väl till pass. Vill du ha ärmlöst men ändå skydda dig mot svett- och deofläckar? Komplettera med Shirtfriends effektiva Sweat Pads så är du skyddad.

  Undertröja, ärmlös, rundringad

  299.00 kr
 • Rea!
  Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Undertröja, ärmlös, V-ringad

  Det uppenbara måste sägas, en ärmlös undertröja skyddar inte mot svettfläckar under armarna. Däremot skyddar den mot rygg- och bröstsvett. Men mer viktigt, den är superskön att ha på sig! Skjortor och snygga tröjor kan vara osköna att ha direkt mot huden. Sträva, stickiga, kalla, allergiframkallande mm. Eller kanske vill du dölja ditt manliga bröst- och rygghår under ett genomskinligt plagg? Då kommer en ärmlös undertröja väl till pass. Den V-ringade modellen är anpassad för att följa skjortans linjer om du har den ledigt uppknäppt och visar lite bröst. Vill du ha ärmlöst men ändå skydda dig mot svett- och deofläckar? Komplettera med Shirtfriends effektiva Sweat Pads så är du skyddad.

  Undertröja, ärmlös, V-ringad

  199.00 kr299.00 kr
 • Tyvärr slut på lagret just nu
  Quick View
  Sweat pads
  1 frp = 10 par (20 st) Grymma att ha som back-up om man känner att svetten håller på att bryta igenom! Vita sweat pads som man sätter i armhålan på skjortan för att verkligen vara säker på att undvika svettfläckar och att skydda sin skjorta mot missfärgningar. Antingen använder man dem som komplement till våra grymma undertröjor om det behövs vid extra kraftiga svettningar, eller så har man dem när man inte vill använda undertröja.

  Sweat pads

  59.00 kr
  Läs mer